hits

12.01.2019

Dag 4 og det virker!

Det virker! Hurra. Vekta viser minustall! Nå har jeg begynt å venne meg til det strenge kostholdet og blir bare mer og mer motivert til å fortsette. Minus 3;1 kg så langt og det bare på dag fire. Den første dagen gikk med til å lese, lære mer og forberede nye måltider. Deretter var det jobb og kvelden gikk. Den andre dagen gikk enda raskere med diverse gjøremål, min ukentlige Yoga trening og deretter på kveldsvakt. Det varme rommet og den konsentrerte treninga med Yoga skrudde på krana og svetten silte. Tror jeg drakk litt lite den dagen, for hodepinen kom snikende. Men med litt hvile og mer væske innabords så gikk det over. Deilig!
Dag tre startet som vanlig, og nå var jeg drosjekusk igjen. Vann og kaffe I bilen er et must! Men jeg måtte forskyve måltidet etter kjøringa og det var utfordrende. Sulten gnog og tarmene sa fra! Da er det bare å drikke mer, og håpe at blæra ikke sprekker før neste sjanse til å finne et toalett. Det er rart hvor lett det egentlig går, og hvor fantastisk godt en kyllingfilet kan smake. 
Kvelden ble faktisk litt mer utfordrende. Det var Trekkspilltreff på Fagernes og dit drar jeg alltid for å høre god musikk, danse, møte gamle kjente og spille sjøl med mange kjente og ukjente. Det er nå over 40 år siden pappa starta dette treffet, og man kan jo bare lure på når det dør ut, når man ser på aldersgruppen som dominerer. Vel, jeg ble budt opp til en reinlender av en mann som kunne vært faren min. Skjorta hans var våt og jeg kjente helsetrøya innenfor, men du verden han svingte meg rundt med et fast og sikkert grep. Jeg ble svimmel og kjente svetten begynte å renne fra panna og nedover ryggen. Men så morro! Etter bare en dans måtte jeg takke for meg og finne meg et glass vann. I kveld gikk det litt rundt uten alkohol! 
Klokka tolv kjente jeg at det var lenge siden siste måltid og valgte å dra hjem. Kjørbar og fin. Der  og der og da bestemte jeg meg for å dra tilbake neste kveld etter jobb.Og da skal trekkspillet være med!  Detta er mye sunnere, mer sosialt og mye triveligere enn å sitte hjemme å se på TV. Ikke brukte jeg et øre heller!  Er du I området og har mulighet så ta på deg gåbortjakka så  sleng deg med I kveld. Kanskje vi kan ta  en svingom?

 

2 kommentarer

Sølvi Elin

12.01.2019 kl.13:22

God helg! Fin blogg du har:)

tovetaxi

18.01.2019 kl.11:24

Sølvi Elin: takket samme!

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

52, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv