Brystkreft fase 2. Hyttekos!

Det var utrulig godt å reise på hytta. Vi har nemlig ikke vært her siden jeg fikk diagnosen. Det igjen betyr at formen ikke er så verst alt tatt i betraktning, og det er jeg svært glad for.

Sist mandag dro jeg til Gjøvik, til Kleppes frisør. Jeg skulle nemlig hente meg en ny parykk. Stor ble dermed skuffelsen da den ikke var kommet. Men litt stuss av den eksterende samt noen gode råd, gjorde at jeg ikke syns turen var bortkastet. Men dagen ble lang siden jeg dro videre til et styremøte på Gran i NK Vestoppland. Parykken var på helt til en ny hetebølge kom kastende over meg, i ren refleks dro jeg av meg skjerfet og parykken fulgte med. Om jeg var varm, ble det ikke akkurat kaldere da! Resten av møtet foregikk uten parykk! He he. Jeg lånte sofaen litt før jeg dro hjem og tirsdagen kom og gikk med en avslappende Tove på sofaen. Forresten så modda jeg meg i vegen på morsmålsdagen og var med å sang tre sanger med sanglaget. En koselig stund var det.Onsdagen tok jeg fram mine nye ski og dro på Eggeåsen og prøvde skiløypa for første gang. Det var trivelig. To biler på parkeringen og helt stille. Sola skinte og formen var god. Hundene fikk springe løs, men de holdt seg ved meg og ventet. Det gikk nemlig ikke fort. Jeg pustet og peset, men tok det med ro og bare nøt. Å se hundene så glade og forventningsfulle samtidig med det praktfulle været, er bare topp. Jeg aner ikke hvor kort eller lang løype jeg gikk, men jeg var fornøyd. Hundene måtte i bånd da vi nærmet oss parkeringa, for jammen kom det flere.

På ettermiddagen tok jeg også fram trekkspillet for første gang siden operasjonen. Det var morro. Jeg tenkte det må til litt oppfrisking, siden jeg har gått i bresjen for å lage et "husorkester" på samfunnshuset. Det blir spennende og se hva vi får til, men  det må nok vente til formen igjen er stigende etter siste kur. Det blir på mandag. Gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig med det jeg har kalt fase 2 i denne bloggen! Jeg får tårer i øynene av bare tanken.

      

Nå har det starta å snø, men det gjør ingenting. Det er bare å kle på seg, for ut skal jeg. På mine nye ski. En liten runde nok en gang. Inne her går det ikke an å være lenger, for Bjørn fyrer. Jeg har kasta både bukse og sokker her jeg sitter og, forbipasserende tror sikkert det er en kar som sitter her ved vinduet!  

Det hender vi har det litt morro da! Det lå plutselig et langt hår på stuebordet og jeg så på Bjørn og spurte " hvem er dette sitt da?" sa jeg. "Nei det er nå ikke mitt da" svarer Bjørn litt undrende. "Nei vel, det er nå hvertfall ikke mitt da" sier jeg mens jeg peker på mitt nakne hode. 

Ha en trivelig helg der ute! 

 

 

2 kommentarer

Lillian

25.02.2017 kl.21:43

Både hytte kos og ski er knall om vinteren. Kos dere på hytta!

tovetaxi

25.02.2017 kl.22:07

Takk Lillian

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

51, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits