Brystkreft fase 2. Hipp hipp hurra!

Det er mørkt ute og jeg kan puste ut og slappe av! Jeg har bursdag i dag og jeg er 51 år! Barn og barnebarn har reist, og en time på øyet gjorde godt. 

Jeg sitter å reflekterer litt over livet. Hva jeg tenker på? Alt og ingenting. Først og fremst er jeg glad for at jeg har blitt så gammel, men jeg skulle gjerne skrudd årene tilbake for det er sant som de sier. Det er nå det virkelig går fort!

Jeg ser på et bilde fra i fjor da jeg fylte 50 og tenker. "Hvem skulle trodd at jeg et år etter skal sitte i samme stol, ha brystkreft og være skallet"? Det er tøft, og hvis du lurer så hater jeg nesten mer det å være skallet, enn å ha fått selve sykdommen. Og ja jeg vet det kommer tilbake! Men det er faktisk i skrivende stund at jeg føler savnet. Men i dag har jeg faktisk gått uten lue og parykk selv med litt besøk. Det er for varmt med disse hetebølgene som kommer og går, ofte  med bare noen minutters mellom rom. 

Jeg har sluttet å se meg i speilet når jeg går forbi. Men om morgenen, da ser jeg etter om det har forsvunnet mer. For jeg har fortsatt hår på armer, ben og øyebryn og vipper. Men likevel, Katrine takk for at du overtalte meg for 17 år siden og tatovere øyebrynene mine. Det syns faktisk litt enda, og selv om hårveksten forsvinner så, vil jeg ha øyebryn uten å måtte sminke meg!! Og det er jeg veldig takknemlig for.

På hodet er det skjeggstubber på 2-3 millimeter og litt flekkvis med bare dun. Jeg er stadig i tvil om jeg skal fjerne det eller se om det er det nye håret som kommer? Mest sannsynlig er det ikke det, for om en uke bærer det avgårde igjen. En siste dose med cellegift! Håper jeg da! 

Men jeg tar meg en tur nedover i morgen også, for jeg skal nemlig få en ny parykk. Forhåpentligvis en jeg vil trives mer i? Det gleder jeg meg til. Men først skal jeg hente bursdagsgave fra meg selv og Bjørn. Det ble nemlig felleski! Gleder meg til å prøve de!

Ellers så skal jeg bare slappe av og nyte dagene som kommer! Jeg fatter ikke hvor di tre siste måneder har blitt av? Kanskje skal jeg prøve å spille trekkspill igjen og kanskje gitaren? Lese pensum, gå på ski, ut med hundene! Jeg vet ikke. Jeg tar en dag av gangen og ser det an. Men en ting er sikkert ! Sofaen skal bare brukes til hvile, mellom gjøremålene så lenge jeg klarer. Ha en god kveld! Forresten! Tusen tusen takk for alle gratulasjoner! Jeg er overveldet! Etter mer enn 500 så måtte jeg gi opp å svare hver enkelt. Det blir bare likes😘
 

5 kommentarer

Lillian

20.02.2017 kl.08:34

Gratulerer med dagen! Håper det blir veldig mange flere dager å feire framover!

tovetaxi

21.02.2017 kl.22:37

Takk Lillian! Vi satser på det!

ingrid hove

20.02.2017 kl.19:24

Tove, du er like fin med og uten hår. Positiv og ståpåmot.

Mange klemmer fra tante

Aina

20.02.2017 kl.23:42

Gratulerer med overstått :)

tovetaxi

21.02.2017 kl.22:38

Takk for det Aina!

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

51, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits