Brystkreft fase 2. Hos tannlegen!

Så fikk jeg endelig time. Tannlegen ville fjerne den gamle plomben og sette inn en ny hvit, å bygge opp igjen tanna. Etter litt "smalltalk" satte meg i stolen og grep om armlenene. " Vil du ha bedøvelse?" spurte hun. Selvfølgelig ville jeg det. Man trenger ikke ha mer vondt enn nødvendig eller bevise at man er den tøffeste i gata bestandig. "Nå kommer et lite stikk" sa hun i det nåla borret seg gjennom tannkjøttet. Jeg skvatt tilside i stolen og blunket. Tre stikk senere var det bare å vente til bedøvelsen virket. Jeg syns jeg ble litt dissy i stolen, men det skulle ikke gå an mente tannlegen. Etter noen minutter vi ble enige om at hun skulle prøve. Men hun forstod straks at det var litt tidlig, da jeg stønnet uhæ.....! 

På forsøk to, så lot jeg det stå til. Hun borret og borret og ja, jeg kjente det. Jeg var blank i øya og svett i hendene og under parykken. Veldig svett!!! "Nå kan du skylle munnen" sa hun og jeg bøyde meg fram mens jeg kjente parykken bare gled av. Tannlegen holdt hånda si på litt av "håret" mitt! Jeg fikk latter kick. Jeg lo og lo, mens tannlegens ansiktsfarge forandret farge fra normal til rød og til normal igjen. Snart lo vi alle sammen. Tannlegen og assistenten beklaget og syns det var bra at jeg har humoristisk sans!

Jeg lå og humret lenge og måtte virkelig få tankene over på noe annet slik at hun fikk gjort jobben sin. Resultatet ble bra og jeg kunne reise hjem lettet både til sinns og på kontoen!

I morgen har jeg tenkt meg på kabaret så nå får jeg ta hårvasken. Parykken må ha natta på seg til å tørke! Go helg!

      

 

video:trim

 

 

4 kommentarer

siri

27.01.2017 kl.22:21

he he, lite stikk ja:P <3<3 Ønsker deg en bra kveld<3 Likte videoen din:)

tovetaxi

27.01.2017 kl.23:43

Takk siri !

Anja's Verden

28.01.2017 kl.09:49

Huff, får frysninger! Jeg har så tannlegeskrekk :P

tovetaxi

28.01.2017 kl.10:28

Hehehe!

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

51, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits