Brystkreft fase 2. Ting skjer

Jeg ble nesten forundret når jeg våknet opp uten å ha vondt i hodet etter første natta. Det har liksom blitt en vane. En slitsom vane! Bjørn sier jeg har klaget over hodepine over lengre tid. Uker ja kanskje måneder! Jeg er tildels enig. Jeg tenker at det kanskje kan ha sammenheng med synet og skifte av brillestyrken. Magefølelsen sier meg mer at det har med cellegiften å gjøre, eller kanskje en kombinasjon? Når det verker intenst ovenfor nesa og opp i panna, så ja kanskje har det med synet å gjøre? Men når det presser i og ovenfor tinningen så tror jeg på noe annet. Når jeg sier presser så mener jeg press eller klemming innover. Veldig vanskelig å forklare, men helvetes vondt er det. Beklager at jeg bruker sterke ord, men det er sterkt. 


 

 

Når det er som verst så tar jeg selvfølgelig noe for det, men det hjelper lite. Best effekt er det med en Paracet og en naproxen (muskelavslappende). Men helt borte blir det sjelden med en gang. Da prøver jeg å ignorere verken, å heller tenke på noe annet. Men jeg vet jeg stønner litt oppgitt iblant, mest hjemme da. Prøver å beherske meg sammen med andre. Det er ikke godt å vite hva andre måtte tru😉

Foruten hodepinen så er det ikke så verst med det andre denne gangen. Litt halsbrann, men ikke noe kvalme. Det går mer på helheten. Blir fort sliten og andpusten. Trenger mer tid til hvile og avslapping. Men jeg kjenner at jeg skulle brukt kroppen mer. Det er bare det at det er så vanskelig å komme i gang. Om dørstokk mila var lang før, så er den desto lengre nå. Åsså sier alle at jeg skal slappe av??? Hvor slapp skal jeg bli da?

I dag, to dager etter kur så måtte jeg få sprøyta i magen, Neulasta, for å styrke immunforsvaret. Den berører skjelettet og beinsubstansen. Akkurat nå i skrivende stund er det rart. Ikke vondt, men jeg kjenner det varmer nedover i beina. Fra lårene og ned i leggene på framsida. (Jeg har kjent noe lignende noen ganger når jeg drikker alkohol.) Åsså rykker det i "rockefoten". På yttersiden mellom lilletåa og hælen på den høyre foten. Det er nesten så det kiler. Jeg trodde først det var labben til bikkja som hadde rykninger, men neida hun lå ikke der!

ingen tvil om at dette er rare greier! Jeg vet jeg kan være litt rar jeg også, Å forresten takk å lov for det! Jeg håper folk tar meg som jeg er og respekterer meg for det! Brått kan jeg finne på noe sprøtt som foreksempel å rive av meg parykken på sangøving sånn som i kveld. Det var varmt, det stakk og det klødde. Fort av, men raskt på igjen! Ja, ja. Det er sånn jeg er! Nå får det bli natta. Rockefoten har endelig sovna😉 

5 kommentarer

Janne

19.01.2017 kl.14:08

interessant og tøft å lese <3

tovetaxi

19.01.2017 kl.15:41

????Janne:

Janne

19.01.2017 kl.21:25

om kreften :o

Christine

19.01.2017 kl.22:59

Tove, det er ikke så lurt å bruke smilefjes eller emoji på kommentarene. De blir bare spørsmålstegn og det kan se litt rart ut.

Eks: Tusen takk??

Hehe.

Bruk gamlemåten Eks: :-) El. :)

tovetaxi

19.01.2017 kl.23:04

Takk for info Christine!

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

51, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits