Brystkreft fase 2. Jeg skrives ut.

Jeg skrives ut! Feberfri og bedre form. Jeg er glad for å kunne reise hjem. Legen tittet inn i døra og lurte på om det var greit at hun ikke kom inn, for å slippe å kle på seg beskyttelsen. Prøvesvarene er ikke helt klare fortsatt, men de stopper antibiotikabehandlingen og sender meg hjem. Jeg er glad. Kjenner på at snart to døgn i isolasjon gjør noe med en. Deilig på en måte, men alt med måte er det noe som heter. Dessverre blir cellegiftkuren utsatt til mandag. De vil ha infeksjonen litt mer på avstand før kroppen atter skal brytes ned. Det beste er mer enn bra nok for meg. Tro meg.

I mangel av TV på rommet og levende mennesker å snakke med, så må man iblant ty til andre løsninger. Min iPad har i så måte vært mitt vindu ut mot verden. Jeg har oppdaget TV Sumo og nettopp sett programmet "Hver gang vi møtes". For en opplevelse! Jeg ble så berørt flere ganger. Jeg har aldri hatt noe forhold til "Dansken" eller Klovner i kamp, men whow! Hva kan jeg si. Den ene artisten etter den andre som tolker sine versjoner av låtene til Esben Selvig. Fra det uskyldige, til rapping med Eldar, til fyrverkeri med Ida Marie (heia Marian) og toppingen tilslutt med Benny Borg og "Ja vi elsker". Puh! Noen som skjønner hva jeg snakker om???

Musikk kan definitivt utløse følelser! Mennesker varme og bry seg om holdning like så. Vi er født som sosiale vesner og trenger varme og kjærlighet for å overleve. Du kan være enig eller uenig, men mitt synspunkt på akkurat det får du ikke rokket ved. Sangen "Ja vi elsker traff" meg midt i magen,  og det er ikke nasjonalsangen vår jeg snakker om. Ja jeg elsker og spørsmålet er ikke hvem, men at jeg evner å gjøre det. Og selvfølgelig at jeg er elsket av mine❤ Om noen ble i tvil nå, så ja, jeg elsker alle mine!

Til slutt har jeg en liten bønn til de av dere som legger igjen kommentarer  under selve innlegget på bloggen. Jeg setter pris på om du skriver navnet ditt sånn at jeg vet hvem du er. På innlegget på Facebook blir du automatisk avslørt, men det er som sagt under selve blogg innlegget jeg snakker om. Ønsker dere alle en fin onsdag i snøværet her fra Gjøvik!
 

2 kommentarer

ingrid hove

11.01.2017 kl.17:10

En uke forsinket. Bra å være hjemme og få nye krefter til det bærer til att.

KLEMMER

tovetaxi

14.01.2017 kl.17:38

Takk tante Ingrid??

Skriv en ny kommentar

tovetaxi

tovetaxi

51, Vestre Slidre

Jeg er en aktiv dame med mange jern i ilden. I høst fikk jeg brystkreft og her kan du følge meg og min sykdoms historie. Det blir ærlig og usminket og rett fra levra!

Kategorier

Arkiv

hits